Junts per Castell Platja d’Aro i s’Agaró ha presentat aquest vespre una candidatura renovada i diversa per a les eleccions municipals del 26 de maig. La llista està encapçalada per l’actual batlle, Joan Giraut, que aspi­rarà a un vuitè man­dat a l’alcal­dia de Cas­tell-Platja d’Aro, ara com a inde­pen­dent, i s’ha fet pública en un acte que ha omplert l’antic Casino de Castell d’Aro amb una cinquantena de persones.

Després que fa unes setmanes s’anunciés que Giraut repetia com a número 1, avui s’han donat a conèixer tots els noms que completen la candidatura. Acompanyen Giraut com a 2 i 3 dues cares noves, Christian Prat i Pilar Rojas, mentre que al 6 i 7 hi ha dos dels regidors actuals, Lluís Pujol i Antoni Botellé. Tanquen la llista dos noms forts de l’actual govern, Imma Gelabert i Pep Solé, que així mostren “el seu total suport al projecte”, ha explicat Gelabert.

Solé, que ara és regidor d’Urbanisme, ha estat l’encarregat de presentar tots els noms de la llista, destacant-ne la trajectòria i la vinculació amb algun dels tres nuclis del municipi: Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró.

“Es tracta de gent molt diversa i amb ganes de treballar pel municipi, gent nascuda aquí, que fa temps que hi viu, empresaris, esportistes i sobretot, molta gent jove”, ha assenyalat Gelabert. Entre els noms que hi ha a la candidatura de Junts per Castell-Platja d’Aro hi ha per exemple, un dels millors corredors de curses de muntanya del món, Jordi Gamito, o Albert Busquets, fotògraf col·laborador de Girona Notícies.

Durant l’acte s’ha fet una petita pinzellada dels projectes que té entre mans el municipi i pròximament es coneixeran més detalls del programa.

 

https://gironanoticies.com/noticia/89666-junt-perca-tell-platjadaroi-agaropre-entaunalli-tarenovadadiver-aiambgentjove-2.htm