La sala d’actes de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró ha acollit aquest vespre l’acte final de campanya de la candidatura encapçalada per Joan Giraut. Acompanyat de simpatitzants i de la resta de membres de la llista, l’alcaldable també ha comptat amb el suport de la secretària general de la Conselleria d’Empresa i Coneixement, Marta Felip.

L’exalcaldessa de Figueres s’ha mostrat molt optimista de cara a les eleccions del diumenge, i ha assegurat que el projecte de Joan Giraut ha de tenir continuïtat. “Junts per Castell-Platja d’Aro i S’Agaró és l’exemple de la feina ben feta, i estic convençuda que els pròxims quatre anys en seguirem sent testimonis”, ha afirmat Felip durant la seva intervenció.

Joan Giraut ha aprofitat l’acte final de campanya per insistir en la necessitat de seguir una nova legislatura “per seguir impulsant projectes començats i engegar-ne de nous”. En aquest sentit, Giraut ha volgut agrair el compromís dels integrants de la llista, i ha assegurat que “sempre he tingut la sort de comptar amb un gran equip, i enguany també és així. És una candidatura de present i futur”.

La presència de Marta Felip a l’acte de Junts per Castell-Platja d’Aro i S’Agaró no només ha servit per explicar la seva experiència al capdavant de l’Ajuntament de Figueres, sinó també com a secretària general de la Conselleria d’Empresa i Coneixement. “En Joan ha estat al capdavant d’un poble que ha esdevingut una referència turística i comercial arreu de Catalunya”, ha afegit Felip.

Abans de concloure l’acte, el candidat a l’alcaldia ha repassat algunes de les qüestions cabdals del seu programa electoral. Entre molts temes, Giraut ha parlat de turisme, comerç, habitatge i infraestructures. “Tenim la voluntat de crear un nou centre cívic pensat per a tot el poble”, ha explicat el número 1 de la llista.

A més, Giraut ha recordat que s’ha aconseguit que l’Escola Vall d’Aro segui una realitat. “Si seguim al capdavant de l’Ajuntament, l’Escola Fanals també ho serà”, ha conclòs el candidat de Junts per Castell-Platja d’Aro i S’Agaró.